Historia-Affärsmål-Framtid

 

Historia

M. Maddison Konsult AB bildades 1990 av Michael Maddison som var en av delägarna i Bygg- och Planprojektering AB. Mellan 1990-2000 arbetade Michael därför inom Bygg- och Planprojekterings organisation. Först år 2001 tog verksamheten i M. Maddison Konsult fart i samband med att vi flyttade in i nya lokaler vid Lilla Torg. Från att ha varit 2 st medarbetare från början växte företaget snabbt till nuvarande storlek. Från hösten 2011 ägs företaget av Michael Maddison tillsammans med Louise Helleklev Bengtsson och Erik Tegvald.

I mitten av 2009 flyttade vi till våra nyrenoverade lokaler på Syskonhamnsgatan i centrala Halmstad. Byggnaden som uppfördes på slutet av 1800-talet krävde omfattande renovering innan den kunde tas i bruk.

 

Affärsmål

Vi är ett företag som arbetar med arkitektur och byggnadskonstruktioner. Det innebär att vi ofta medverkar från idéskedet till förvaltningsskedet i många av våra projekt. Våra huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra bygglovshandlingar, bygghandlingar, konstruktionsberäkningar och konstruktionshandlingar. Vi medverkar även som kvalitetsansvarig och har riksbehörighet komplicerad art. Dessutom utför vi entreprenadbesiktningar. Vi har även kompetens att utföra tillgänglighetsutredningar.

Vi har som mål att ge kunden den produkt han eller hon efterfrågar. Vi arbetar nära våra kunder och är lyhörda för deras synpunkter och önskemål. Vi utför allt ifrån en liten tillbyggnad till stora och komplicerade projekt. Bland våra projekt finns flerbostadshus, villor, industrier, kontor samt offentliga byggnader. Våra kunder finns huvudsak i Halland, Småland, Skåne, Västra Götaland och Kronoberg.

Vi har kvalitetssystem enligt ISO 9001 samt miljöledningssystem enligt ISO 14001.

 

Framtid

Byggnadsbranschen är en spännande bransch som ständigt utvecklas och förnyas. Vi på Maddison Konsult AB vill verka för en god utveckling där tekniska lösningar såväl som vackra estetiska former går hand i hand. Vi känner ett stort ansvar att medverka för en god och funktionell infrastruktur i samhället där lösningar ständigt utvecklas och förbättras.

Kontaktinformation

035-19 10 50

Besöksadress

Syskonhamnsgatan 3
Halmstad

Postadress

Box 370
301 09 Halmstad